Matrassen 90 x 200 cm

Matrassen in de maat 90 x 200 cm

Samen met mijn man en kinderen ben ik verhuist naar een nieuwe woning in een andere stad. Wij moesten daarvoor nog heel erg veel kopen zoals matras van 90 x 200 cm voor onze zoon en dochter. Zij waren een tweeling van drie en kregen nu beide een eigen kamer. In het vorige huis deelde zij een kamer. Wij vonden het toch wel tijd worden dat zij beide een eigen plekje kregen. In hun oude kamer hadden zij beide nog een klein bedje. Wij wilden voor hen beide een eenpersoonsbed gaan kopen voor in het nieuwe huis. Ik vind het heel erg belangrijk dat zij op materialen liggen van goede kwaliteit, dus ik wilde investeren in goede bedden. Al snel kwam ik online een goede webshop tegen waar zijn producten aanboden voor een mooie prijs.

Matrassen 90 x 200 cm

Twee verschillende

Mijn zoontje en dochtertje verschillende best veel van elkaar en daarom leek het mij goed om twee verschillende matrassen in de maat 90 x 200 cm te kopen voor hen. Het viel mij heel erg op dat mijn zoontje het heel erg vaak warm had in bed. Op de webshop werd er een versie met binnenvering verkocht die speciaal ventileerde. Dat zorgde ervoor dat het minder heet werd in bed. Mijn dochtertje daar in tegen hield er heel erg van als zij ergens in kon wegzakken. De versie met pocketvering was daarom voor haar een hele goede keuze. Die past zich namelijk helemaal aan naar jou lichaam. Zo kocht ik twee verschillende varianten voor mijn zoontje en dochtertje.