Bloemen bezorgen

Ik liet voor het eerst bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen Een tijdje geleden liet ik bloemen bezorgen bij mijn vriendin. Zij had het in die tijd namelijk best wel pittig en ik wilde haar graag een beetje opvrolijken. Haar moeder was al langere tijd heel erg ziek en het begon daar steeds slechter mee te gaan. Verder had zij het heel erg druk op haar werk en zat zij er erg mee. Ik vond het toen heel erg lastig om hier mee om te gaan, want ik wist niet zo goed meer wat ik moest zeggen. Soms zegt een gebaar meer dan 1000 woorden en daarom leek mij dit een hele goede. Wij hebben al ongeveer 3 jaar een relatie, dus inmiddels weet ik van welke soort zij het meeste houdt. Deze staan dan ook regelmatig in de mooie bos in ons raamkozijn.

Geslaagd plan

Bloemen bezorgen

Toen ik de bloemen liet bezorgen, was ik zelf niet thuis. Dat maakte het juist nog leuker, want hierdoor had zij het nog minder verwacht. Een half uurtje later werd ik huilend door haar opgebeld dat ze het zo ongelofelijk lief van mij vond. De tranen waren een combinatie van verdriet en geluk. Die avond zijn wij nog gezellig samen uit eten geweest en heb ik haar toch weer wat opgevrolijkt. Mijn verrassing is dus in ieder geval goed geslaagd. Mocht jij ook graag mooie rozen of iets anders aan iemand willen geven, dan is BoeketCadeau een hele goede voor jou. Hier kun jij namelijk van alles online bestellen en op een adres laten leveren naar keuze.