Bizzix voor opladers!

1Op het werk gebruik ik altijd mijn Macbook. Ik ben erg blij met mijn Macbook en ik werk er altijd hartstikke fijn op. Pas geleden wilde ik mijn laptop opstarten maar dat deed mijn Macbook dus niet. Ik baalde hier van en daarom liet ik er iemand naar kijken. Een goede vriend van mij is namelijk erg handig met Macbooks en hij zag meteen dat de oplader kapot was. Hij vertelde me dat ik een nieuwe moest kopen en ik dit het beste bij Bizzix kon doen. Ik bedankte hem voor zijn advies en ik zou het hem vertellen als ik de accu gekocht had.

Ik keek meteen op de website

Nadat ik dit advies kreeg ben ik meteen op de website gaan kijken voor meer informatie. De website zag er erg goed uit en er stonden allerlei Apple accessoires. Ik wist dus dat ik goed zat! Ik zag alleen wel erg veel verschillende accu’s en dus moest ik even goed zoeken naar de juiste. Na goed zoekwerk had ik de juiste oplader en dat voor een leuke prijs. Ik bestelde hem meteen en ik heb een jaar garantie! Inmiddels heb ik de oplader¬†al in mijn Macbook en mijn Macbook functioneert weer optimaal! Ik heb mijn vriend bedankt en als ik weer iets nodig heb ga ik als eerste op deze website kijken. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan snel op de website van Bizzix voor meer informatie!